hunter 4025,metatron 4025 nls

Θεραπεία λέιζερ ελέγχου πόνου/συσκευή θεραπείας λέιζερ για να προωθήσει την κυκλοφορία 50 αίματος – 60Hz

Τελική δύναμη παραγωγής λέιζερ:500mW
Ελαφρύ μήκος κύματος ένδειξης ελέγχων:650nm (6pcs)
Σχετική υγρασία:≤ 80%.
Ανεφοδιασμός ηλεκτρικής δύναμης:110V-220V, 50/60Hz
Καθαρό βάρος:5 KG
εγγύηση:Ένα έτος
OEM:Ναι

Εγκεκριμένη CE συσκευή θεραπείας λέιζερ κατάλληλη για τα είδη πόνου από οποιαδήποτε μέρη του σώματος

 

Εφαρμογές:

1. Κλινική πόνου, όπως ο μαλακός τραυματισμός ιστού, ο πόνος τακουνιών, το οξύ οσφυικό διάστρεμμα μυών, το scapulohumeral periarthritis, ο δύσκαμπτος λαιμός, ο αγκώνας αντισφαίρισης, αυχενικό spondylosis, η γόνατο-κοινή ασθένεια του ηλικιωμένου ανθρώπου, η rheumatoid αρθρίτιδα, ο νευροπαθής πόνος, η θεραπεία πληγών, η τοπική μόλυνση, η χρόνια φαρυγγίτιδα, κ.λπ.

2. Τα προβλήματα των γυναικών, όπως η πυελική ανάφλεξη, annexitis, dysmenorrhea, ανάφλεξη του κόλπου φαγουρίζουν, mammitis, θεραπεία πληγών, κ.λπ. (σημείωση: το όργανο πόνος-ανακούφισης λέιζερ νοσοκομείων είναι καταλληλότερο για την ιδιωτική θέση).

3. Ασθένεια δερμάτων, όπως η αλλεργικά δερματίτιδα, το thromboangiitis obliterans, 15 το neurodermatitis, έρπης zoster και μετά από τον πόνο έρπη zoster, erysipelas, την εξέλκωση, το έκζεμα, το δερματικό κνησμό, κ.λπ.

4. Δερματολογία, όπως ο πρησμένος, κρύος τραυματισμός, το ζεμάτισμα, η ακμή, alopecia το areata, alopecia, η μεταμόσχευση δερμάτων, κ.λπ.

 

Προδιαγραφή
Στοιχείο Περιγραφή
Πρότυπος αριθμός Ssch-L789
Μέσο λέιζερ GaAlAs-ημιαγωγός
Τελική δύναμη παραγωγής λέιζερ 500mW
Κυρίως μήκος κύματος παραγωγής λέιζερ 810nm (1PCS)
Ελαφρύ μήκος κύματος ένδειξης ελέγχων 650nm (6PCS)
Περιβαλλοντική θερμοκρασία  5º γ-40º Γ
Σχετική υγρασία ≤ 80%.
Ανεφοδιασμός ηλεκτρικής δύναμης 110V-220V, 50/60Hz
Καθαρό βάρος  5kg

 

Επιλέγουμε τη δύναμη βασισμένη στα κάτωθι σημεία:

1. Επιλέξτε το λέιζερ υψηλής δύναμης (300~500mW), όπως η πίεση μυών, αθλητικός τραυματισμός, αυχενικό spondylosis, προεξοχή του οσφυικού ενδοσπονδυλικού δίσκου (μόνο ισχύστε για το αρχικό στάδιο), αγκώνας αντισφαίρισης, scapulohumeral periarthritis, rheumatoid κοινός πόνος, μαλακός τραυματισμός ιστού, επίπονο τακούνι

2. Επιλέξτε το μέσο λέιζερ δύναμης (200-400mW), όπως το prosopalgia, πυελική ανάφλεξη, prostatitis (όργανο νοσοκομείων που εφαρμόζεται των περισσότερων, χρήση οργάνων εγχώριας χρήσης επίσης)

3. Επιλέξτε τις χαμηλού επιπέδου ασθένειες δερμάτων λέιζερ (100-250mW), κάποια ευαίσθητη θέση όπως το πρόσωπο, το λαιμό, κ.λπ.

 

Ενδείξεις της χρήσης:
Η ενέργεια εκπεμπόμενη παρέχει την προσωρινή αύξηση στη μικροκυκλοφορία, την προσωρινή ανακούφιση του τοπικού μυός και των κοινών πόνων, τους πόνους και την ακαμψία, χαλάρωση των μυών Τους σπασμούς μυών, το δευτερεύοντες πόνο και την ακαμψία που συνδέονται για με την αρθρίτιδα. Αυτή η μηχανή του οργάνου ανακούφισης πόνου λέιζερ είναι βασισμένη στο λέιζερ που η φυσική θεραπεία, χρησιμοποιείται ως βοηθητική θεραπεία για οξύ και τα χρόνια αρρώστια, το νευροπαθή πόνο και τη δυσλειτουργία, τον οξύ και χρόνιο αθλητικό τραυματισμό, το ρευματισμό/τα rheumatis, τις μολυσματικές & μη μολυσματικές ασθένειες κ.λπ. ανάφλεξης και δερμάτων.

 

Αντενδείξεις:

Αυτό το όργανο δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί στους ασθενείς που πάσχουν από την κακοήθη ασθένεια όγκων, δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί στο μέρος ανθρώπινων σωμάτων του ματιού και του θυροειδή, και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί στην κοιλία και τη lumbosacral θέση των εγκύων γυναικών.

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων

 

 Υπηρεσία και εξουσιοδότηση

 

Η Co. Shenzhen zhihui zhihui, ΕΠΕ αφιερώνεται στην παροχή καινοτόμο, τα ποιοτικά προϊόντα και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Εάν τοποθετείτε μια διαταγή, ψάχνοντας τη τεχνική υποστήριξη ή έχει ακριβώς μια βασική ερώτηση, απάντηση σε σας μέσα σε 24 ώρες και θα προσπαθήσουμε να σας φέρουμε το πιό υψηλό επίπεδο υποστήριξης. Παρακαλώ ελάτε σε επαφή με την υπηρεσία επιχείρησής μας   

 

 Α. περίοδος εξουσιοδότησης

 

Η εξουσιοδότησή μας περιλαμβάνει τη συντήρηση των δυσλειτουργιών υλικής και τεχνολογίας κατασκευής μέσα σε ένα έτος από την ημερομηνία που αγοράζετε τη μηχανή μας.

 

  Β. περιορισμός

 

Εάν η μηχανή δεν χρονολογείται, θα είμαστε ανίκανοι να σας παρέχουμε η υπηρεσία. Δεν θα φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη εάν οποιαδήποτε ζημία που προκαλείται από τα εξής:

Ζημία που προκαλείται από την πυρκαγιά, το σεισμό, τις ταραχές, ή οποιαδήποτε ανωτέρα βία.

Τυχαία ζημία όπως η διακοπή της επιχείρησης και η απώλεια επιχειρησιακού οφέλους συμπεριλαμβανομένης της απώλειας που προκαλείται με τη χρησιμοποίηση της μηχανής, δαπάνες που αυξάνονται από οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε machines’replacement, εγκατάσταση και υπηρεσία, ή αξιώσεις των πελατών σας.

 

  Γ. πρόβλημα ναυτιλίας

 

Εάν βρίσκετε υπάρχει κάτι λανθασμένο ανοίγοντας τη συσκευασία, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με το χρόνο ναυτιλιακής εταιρίας καταρχάς, και οι δύο από μας πρέπει να συζητήσουν με τη σχετική ναυτιλιακή εταιρία για να λύσουν το πρόβλημα. Συγχρόνως, θα κάνουμε τη σχετική βοήθεια για σας.

Have any question, Please enter the form below and click the submit button.


*
*
*
2 + 9 = ?
Please enter the answer to the sum & Click Submit to verify your registration.

Related Items

  • Product Categories

  • WhatsApp chat