hunter 4025,metatron 4025 nls

Κυνηγός 4025 Metatron CE διαγνωστικών συσκευών υγείας σώματος θεραπείας κυττάρων Nls

OS:Vista παραθύρων παραθύρων xp παράθυρο 7 Win8
Ναυτιλιακή εταιρία:DHL UPS TNT Fedex ή ναυτικός πράκτορας.
Χρόνος Παράδοσης:Μέσα σε 3-5 ημέρες μετά από την πληρωμή λαμβανόμενη
Όροι Πληρωμής:T/T δυτική ένωση paypal
συσκευασία:Τυποποιημένο ισχυρό ξύλινο κιβώτιο ή χαρτοκιβώτιο εξαγωγής
Βάρος:7 ΚΙΛΏΝ

2015 κυνηγός 4025 Metatron διαγνωστική συσκευή υγείας σωμάτων θεραπείας κυττάρων Nls ΜΕ το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΌ CE

Τα πλεονεκτήματα του νέου συστήματός μας «Metatron» – 4025 με το λογισμικό «κυνηγών Metapathia GR» είναι:

– η προσαρμογή ενός ολοκαίνουργιου συστήματος της συνεχούς ανίχνευσης που αναπτύσσεται μαζί με την Α.Ε. τεχνολογίας κλινικών ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ συνεργατών μας για τους υψηλής απόδοσης πολυδιάστατους μη γραμμικούς ανιχνευτές (metatrons) της σειράς Ζ, κατά συνέπεια αξιοπιστία των ερευνών αυξάνεται πολύ.
 
– Η ερευνητική ταχύτητα αυξάνεται περισσότερες από 5 φορές.
 
– Η κύρια ιδιαιτερότητα HSS «Metatron» – 4025 με το λογισμικό «κυνηγών Metapathia GR» είναι «πολυδιάστατη εικονική ανίχνευση» που επιτρέπει ότι αυτόματα εντοπίστε nidus του όγκου, κληρονομικές ασθένειες και αποκαλύψτε έναν λόγο της εμφάνισής του σε επίπεδο γονιδιώματος, με τη διαδοχική διάβαση μέσω των ιστολογικών και κυτταρολογικών τμημάτων, των χρωμοσωμάτων και της μετάβασης βαθύτερος στα τεμάχια του μορίου DNA.
 
– Εισαγμένος για πρώτη φορά στο λογισμικό «κυνηγών Metapathia GR»: όλοι ιδιαίτεροι στις ανατομικές, ιστολογικές, κυτταρολογικές δομές ειδών Sapiens ανθρώπων συμπεριλαμβανομένων υπερμικροσκοπικών.
 
– Εισαγμένος για πρώτη φορά στο λογισμικό «κυνηγών Metapathia GR»: τα φάσματα των μεταλλευμάτων και των πολύτιμων λίθων, αυτό επιτρέπουν να επιλέξουν σύμφωνα με το μεμονωμένο biocompatibility έναν πολύτιμο λίθο για τη μόνιμη μεταφορά ή να εφαρμόσουν lithotherapy – θεραπεύοντας επεξεργασία του οργανισμού από ακτινοβολούν το μετάλλευμα φάσμα.
 

– Εισαγμένος για πρώτη φορά στο λογισμικό «κυνηγών Metapathia GR»: μια δυνατότητα να αξιολογηθούν όχι μόνο οι ιστοί του ανθρώπινου οργανισμού, αλλά και μια υπερβολική δομή των μικροβιακών πρακτόρων, των ιών, helminthes, rickettsia, toxoplasms και του ίχνους στις οποίες τα μέρη των βακτηριακών διάφορων αντιμικροβιακών φαρμάκων κυττάρων επηρεάζουν.
 
– Εισαγμένος για πρώτη φορά στο λογισμικό «κυνηγών Metapathia GR»: τρόποι «iridodiagnostics» και «auricolodiagnostics».
 
– Εισαγμένος για πρώτη φορά στο λογισμικό «κυνηγών Metapathia GR»: επιλογή των ομοιοπαθητικών φαρμάκων με τη δύναμη που λαμβάνει υπόψη.
 
– Εισαγμένος για πρώτη φορά στο λογισμικό «κυνηγών Metapathia GR»: εισαχθείσα λειτουργία «έξυπνος-φίλτρων» για την πρακτική και γρήγορη αυτόματη επιλογή των φασματικών διαδικασιών και των φαρμάκων με την τοπολογία διαδικασίας που λαμβάνεται υπόψη.
 
– Η βάση δεδομένων των ιατρικών προϊόντων, των συμπληρωμάτων τροφίμων και των ομοιοπαθητικών θεραπειών επεκτάθηκε σημαντικά.

Γρήγορη λεπτομέρεια:

Το ίδρυμα πρακτικής ψυχοφυσικής εισάγει τη νέα έκδοση του λογισμικού «κόκκινων δράκων» HSS «Metatron» με που προσαρμόζεται για τις ανατολικές αγορές της Ασίας.

Ενώ έχοντας όλες τις κύριες λειτουργίες «Metapathia GR το κλινικό» λογισμικό «κόκκινων δράκων» λογισμικού περιλαμβάνει μερικά πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

– Εκτός από τις ρωσικές, αγγλικές και γερμανικές γλώσσες το νέο λογισμικό υποστηρίζει τις κινεζικές και ιαπωνικές γλώσσες.

– Νέο τμήμα – «οι προετοιμασίες ιατρικής παραδοσιακού κινέζικου» που περιέχουν περισσότερα από 600 etalons προστέθηκαν στο λογισμικό «κόκκινων δράκων».

Η κινεζική ιατρική είναι τεχνολογία για την επανάληψη υγείας που συνέβαλε πολύ στην ανάπτυξη της παγκόσμιας ιατρικής. Το κύριο διαφοροποιητικό χαρακτηριστικό αυτών των παραδοσιακών προετοιμασιών που χρησιμοποιούνται και τελειοποιούνται για χιλιάες έτη 
είναι ότι αποτελούνται από τα φυσικά συστατικά μόνο. Από την άποψη της ιατρικής παραδοσιακού κινέζικου φυσιολογίας οι προετοιμασίες είναι φυσικότερες και έτσι ασφαλέστερες και χρησιμότερες για τις ανθρώπινες υγείες από τα χημικά συντεθειμένα φάρμακα της δυτικής ιατρικής.

Περιγραφή:

Οι έρευνες του ιδρύματος έχουν δημιουργήσει ένα αναλογικός-ελεύθερο σύστημα έρευνας, το οποίο επιτρέπει οποιουσδήποτε όρους στο σώμα μέσω των αλλαγών στα χαρακτηριστικά κυμάτων των ιστών του σώματος. Τα μη γραμμικά συστήματα ανάλυσης (NLS) είναι οι πιό προηγμένες τεχνολογίες πληροφοριών διαθέσιμες σε αυτόν τον αιώνα και μπορούν να θεωρηθούν πιό αξιοπρόσεκτη και συμφέρουσα ολοκλήρωση της σύγχρονης φυσικής επιστήμης. Ο εξοπλισμός διαγνώσεων είναι βασισμένος στη φασματική ανάλυση του μαγνητικού πεδίου δίνης οποιουδήποτε βιολογικού αντικειμένου. Είναι αρκετά μοναδικό και ασύγκριτο στον κόσμο σήμερα.

Το υλικον- σύστημα «METATRON» που αναπτύσσεται στο ίδρυμα πρακτικής ψυχοφυσικής επιτρέπει μια παραγωγή μιας προετοιμασμένης bioelectrical δραστηριότητας των νευρώνων εγκεφάλου, με αυτήν την δραστηριότητα ως υπόβαθρο είναι δυνατό να ενισχυθούν επιλεκτικά τα σήματα μετά βίας ανιχνεύσιμα ενάντια στις στατιστικές διακυμάνσεις, και να απομονώσουν έπειτα και να αποκωδικοποιηθούν οι πληροφορίες που περιέχουν.

Με τέτοιο τρόπο ώστε το σύστημα «METATRON» παίρνει τα ρουλεμάν αυτής της ακτινοβολίας ακριβώς όπου δημιουργείται προκειμένου να την αποκωδικοποιήσει έπειτα και να επιδείξει στη οθόνη υπολογιστή όπου ένα εικονικό πρότυπο του οργάνου παράγεται στα συγκεκριμένα χρώματα.

Τα μοντέλα υπολογιστή δίνουν επίσης στους παθολόγους μια προβολή τριών διάστασης των εσωτερικών οργάνων. Τα χρωματισμένα σημάδια που τοποθετούνται επάνω στην εικόνα διευκολύνουν το γιατρό να καθορίσει την περιοχή της παθολογικής διαδικασίας. Είναι δυνατό να κριθεί η διαδικασία της αποσύνθεσης αυτών των βιολογικών δομών, και να γίνει η πρόγνωση, με τη σύγκριση της σειράς των χρωμάτων των σημαδιών και της ρύθμισής τους στο μοντέλο υπολογιστή του οργάνου, που χρησιμοποιεί τη δυναμική της αλλαγής τους για μια χρονική περίοδο.

Προκειμένου να καθοριστεί η παθολογία σε μια περιοχή είναι απαραίτητο να ερευνηθούν τα βαθύτερα επίπεδα του οργάνου που παράγεται στην οθόνη από τον υπολογιστή έως ότου εντοπίζεται nidus παθολογίας.

Οι έρευνες του ιδρύματος πέτυχαν στην παραγωγή αυτού του αποτελεσματικότερου εξοπλισμού που είναι σε θέση στη συχνότητα των κύριων σφυγμών αυτόματα χωρίς ανθρώπινη επέμβαση, καθώς επίσης και, την ανίχνευση και τις ατέλειες και τις παθολογίες διόρθωσης στα όργανα και το κύτταρο σωμάτων από μόνο του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του συνδυασμού διαφορετικών συγκεκριμένα διαμορφωμένων μαγνητικών ταλαντώσεων που καταγράφονται σε μια μήτρα. Η θεμελιώδης έννοια στην ανάπτυξη αυτού του εξοπλισμού ήταν η υπόθεση ότι το ανθρώπινο σώμα έχει ένα ηλεκτρομαγνητικό πλαίσιο πληροφοριών που είναι σε θέση να αποκριθεί στην εξωτερική ακτινοβολία.

 

Συσκευασία 

Τυποποιημένο ισχυρό ξύλινο κιβώτιο ή χαρτοκιβώτιο εξαγωγής

Όροι πληρωμής

T/T δυτική ένωση paypal

Χρόνος παράδοσης

Μέσα σε 3-5 ημέρες μετά από την πληρωμή λαμβανόμενη

Ναυτιλιακή εταιρία

DHL UPS TNT Fedex ή ναυτικός πράκτορας.

Λιμένας φόρτωσης 

Το Shen η Κίνα

OS

 Vista παραθύρων παραθύρων xp παράθυρο 7 Win8

 

Πλεονεκτήματα χαρακτηριστικών γνωρισμάτων:

1. Ο κυνηγός 4025 είναι πιό αυτόματα.
2. Ο κυνηγός θα σας δώσει μια σύγκριση μετά από σας που κάνετε την ανάλυση και τη θεραπεία.
3. Ο κυνηγός θα σας δώσει την περαιτέρω έρευνα για το βαθύ λόγο.
4. Ο κυνηγός θα σας δώσει τη σύσταση για την επεξεργασία για το testee.
5. Ο κυνηγός μπορεί να σας δώσει υψηλότερους στην ακρίβεια.
6. Ο κυνηγός είναι επαγγελματικότερος και έξυπνος.
7. Ο κυνηγός μπορεί να εξετάσει το πλήρες σώμα σας σύμφωνα με το σύστημα του ανθρώπου, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει εκτός από το χρόνο να επιλεχτεί το στοιχείο.
8. Ο κυνηγός μπορεί να κάνει τη μεσημβρινή δοκιμή.
9. Το λογισμικό του κυνηγού είναι καταλληλότερο για, όταν κινείτε το ποντίκι προς το εικονίδιο, αυτό θα σας δώσει μια περιγραφή της λειτουργίας του κουμπιού.
10. Ο γιατρός μπορεί να προσθέσει ακριβέστερο nidus στη δοκιμή.
11. Υπάρχει μια λειτουργία «έξυπνων φίλτρων», μπορεί να περάσει τα στοιχεία που είναι ακατάλληλα για το testee, και αφήνουν τα στοιχεία που είναι κατάλληλα για το testee. 

Κύρια μηχανή

1 PC

Αισθητήρας ακουστικών

1 PC

Μπλε καλώδιο USB

1 PC

Υψηλός – ποιοτικό μαύρο συνδέοντας καλώδιο

2 PC

Εξεταστικό φλυτζάνι

1 PC

USB doogle για το λογισμικό

1 PC

Λογισμικό DVD

1 PC

Κιβώτιο αργιλίου

1 PC

 Λογισμικό «κυνηγών Metapathia GR»
 
Μαζί με τη βελτίωση του υλικού «METATRON», το λογισμικό βελτιώνεται επίσης. Ο «κυνηγός Metapathia GR» είναι ένα νέο, επαναστατικό βήμα στη δημιουργία λογισμικού. Οι εκατοντάδες των εικονικών προτύπων, αρχίζοντας από τα χρωμοσώματα, το DNA και τα κύτταρα και μέχρι τα πρότυπα των οργάνων και των ενώσεων, προστέθηκαν στο «κυνηγό Metapathia GR».
 
Επίσης ο αλγόριθμος του λογισμικού ανανεώθηκε, κατά συνέπεια η αποτελεσματικότητα και η αξιοπιστία των ερευνών αυξήθηκαν.
 
Η σημαντικότερη προσθήκη στο «κυνηγό Metapathia GR» – είναι μια ενότητα αποκαλούμενη ΚΥΝΗΓΌ, η οποία επιτρέπει την αποκάλυψη ογκολογικού στα πρώτα στάδια. Το νέο ενδιάμεσο με τον χρήστη του λογισμικού είναι διαισθητικά προφανές όλα τα σύμβολα είναι οπτικά και εύκολο να θυμηθούν.
 
 Ο «κυνηγός Metapathia GR» μαζί με τα νέα μοντέλα «METATRON» θεωρείται ηγέτης στη μη γραμμική σφαίρα διαγνωστικών, και το ιατρικό πιστοποιητικό επιτρέπει τη χρησιμοποίηση του συστήματος παντού.
 
 
Το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του λογισμικού κυνηγών Metapathia GR είναι αποκαλούμενη λειτουργία «τρισδιάστατη ανίχνευση» που επιτρέπει να εντοπίσει αυτόματα nidus όπου ο όγκος εμφανίστηκε, τις κληρονομήσιμες ασθένειες, κ.λπ. και να βρεί το λόγο της εμφάνισης σε επίπεδο γονιδιώματος, που περνά ένα μετά από άλλο ιστολογικές περικοπές, κυτταρολογικές περικοπές, σύνολα χρωμοσωμάτων, να χωρίσει τα χρωμοσώματα, και να πάει βαθύτερη στα τεμάχια του έλικα DNA.

Κατά τη διάρκεια μιας έρευνας οι ακαθάριστες αλλαγές στους ιστούς που παρουσιάζονται στις μακρο περικοπές αποκαλύπτονται, και έπειτα μια έρευνα των ιστολογικών περικοπών των επιλεγμένων ιστών διεξάγεται σε ισχύ σημαντικών παθολογικών αλλαγών. Κατόπιν, αφότου γίνεται η ιστολογική έρευνα περικοπών, η αναζήτηση των σημαντικά αλλαγμένων κυττάρων πραγματοποιείται προκειμένου να βρεθούν οι αλλαγές στις δομές κυττάρων. Αυτός ο αλγόριθμος πηγαίνει έπειτα στο επίπεδο συνόλου χρωμοσωμάτων, ψάχνει τις αλλαγές στα χωριστά χρωμοσώματα, αφότου αρχίζει αυτός μια έρευνα του έλικα DNA. Επίσης ο χρήστης μπορεί να διεξαγάγει την έρευνα της πολλών μεταβλητών τοπολογικής εικόνας και της μεταστατικής ασθένειας.  Επιτρέπει την πρόσθετη έρευνα για τη μετάσταση σε άλλα όργανα. Οι έρευνες κρατιούνται στον αυτόματο τρόπο και ο χρήστης μπορεί να τον διακόψει σε οποιαδήποτε στιγμή.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

Είμαστε κατασκευαστής metatron 4025 nls
2015 πιό πρόσφατα προϊόντα
Ποσοστό ακρίβειας μέχρι 95%
δύο ετών εξουσιοδότηση (ένα έτος βασισμένο στην αύξηση στον αρχικό)
Οι έγκυοι γυναίκες, τα παιδιά και τα άτομα τρίτης ηλικίας μπορούν να χρησιμοποιήσουν χωρίς οποιεσδήποτε παρενέργειες
Τραχιά συσκευασία αργιλίου με τον υψηλής θερμοκρασίας κλονισμό.

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων

  Υπηρεσία και εξουσιοδότηση

       Η Co. τεχνολογίας zhihui zhihui Shenzhen, ΕΠΕ αφιερώνεται στην παροχή καινοτόμο, τα ποιοτικά προϊόντα και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Εάν

τοποθετείτε μια διαταγή, ψάχνοντας τη τεχνική υποστήριξη ή έχει ακριβώς μια βασική ερώτηση, απάντηση σε σας μέσα σε 24 ώρες

και θα προσπαθήσει να σας φέρει το πιό υψηλό επίπεδο υποστήριξης. Παρακαλώ ελάτε σε επαφή με την υπηρεσία επιχείρησής μας   

Α. περίοδος εξουσιοδότησης

Η εξουσιοδότησή μας περιλαμβάνει τη συντήρηση των δυσλειτουργιών υλικής και τεχνολογίας κατασκευής μέσα σε 2 έτη

η ημερομηνία εσείς αγοράζει τη μηχανή μας.

  Β. περιορισμός

Εάν η μηχανή δεν χρονολογείται, θα είμαστε ανίκανοι να σας παρέχουμε η υπηρεσία.

Δεν θα φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη εάν οποιαδήποτε ζημία που προκαλείται από τα εξής:

    Ζημία που προκαλείται από την πυρκαγιά, το σεισμό, τις ταραχές, ή οποιαδήποτε ανωτέρα βία.

    Τυχαία ζημία όπως η διακοπή της επιχείρησης και η απώλεια επιχειρησιακού οφέλους συμπεριλαμβανομένης της απώλειας προκαλούμενος με τη χρησιμοποίηση

μηχανή, δαπάνες που αυξάνονται από την αντικατάσταση, την εγκατάσταση και την υπηρεσία, ή τις αξιώσεις οποιωνδήποτε άλλωνδήποτε μηχανών των πελατών σας.

   Γ. πρόβλημα ναυτιλίας

Εάν βρίσκετε υπάρχει κάτι λανθασμένο ανοίγοντας τη συσκευασία, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με το χρόνο ναυτιλιακής εταιρίας καταρχάς, και οι δύο από μας πρέπει

συζητήστε με τη σχετική ναυτιλιακή εταιρία για να λύσετε το πρόβλημα. Συγχρόνως, θα κάνουμε τη σχετική βοήθεια για σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Have any question, Please enter the form below and click the submit button.


*
*
*
3 + 3 = ?
Please enter the answer to the sum & Click Submit to verify your registration.
CATEGORY AND TAGS:

Metatron NLS

Related Items

  • Product Categories

  • WhatsApp chat