hunter 4025,metatron 4025 nls

Μηχανή θεραπείας λέιζερ για την ασθένεια δερμάτων/τα προβλήματα των γυναικών με τρεις τύπους λέιζερ δύναμης

Τελική δύναμη παραγωγής λέιζερ:500mW
Κυρίως μήκος κύματος παραγωγής λέιζερ:810nm (1PCS)
Σχετική υγρασία:≤ 80%.
Καθαρό βάρος:5 KG
OEM:Ναι
μέθοδος συσκευασίας:Συσκευασμένος στο χαρτοκιβώτιο αρχικά, και έπειτα συσκευασμένος με την παλέτα.

Μηχανή θεραπείας λέιζερ για την ασθένεια δερμάτων/τα προβλήματα των γυναικών με τρεις τύπους λέιζερ δύναμης

 

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα 
1. Φυσικός & φάρμακο ελεύθεροι 
2. Μη καταπατητικός 
3. Ιδιαίτερα αποτελεσματικός 
4. Μη-πλευρά – αποτελέσματα.

 

Το όργανο ανακούφισης πόνου λέιζερ είναι μια επαναστατική επιλογή επεξεργασίας που συνδυάζει τη ακτίνα λέιζερ 810nm και 650nm για να παρέχει όχι μόνο τη γρήγορη ανακούφιση πόνου από όλα τα είδη ασθενειών πόνου από την πλάτη, τον ώμο, τον αστράγαλο, τον καρπό, το λαιμό, τον αγκώνα ή το γόνατο, αλλά και τη μόνιμη ανακούφιση πόνου από τις μακροπρόθεσμες ασθένειες συχνά αρμόδιες για τα έτη βασάνου. Αυτό που είναι περισσότερος, αυτό είναι εύκολο και κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί.

 

Προδιαγραφή:

 

 

Μέσο λέιζερ: GaAIAs-ημιαγωγός

 

 

Τελική δύναμη παραγωγής λέιζερ: 500mW

 

Κυρίαρχο μήκος κύματος παραγωγής λέιζερ: 810nm (1pcs)

 

Ελαφρύ μήκος κύματος ένδειξης ελέγχων: 650nm (6pcs)

 

Περιβαλλοντική θερμοκρασία: 5℃~40℃

 

Σχετική υγρασία: ≤ 80%.
 

Ανεφοδιασμός ηλεκτρικής δύναμης: 110V-220V, 50-60Hz

 

Καθαρό βάρος: 5kg

 

 

Ενδείξεις της χρήσης:
Η ενέργεια εκπεμπόμενη παρέχει την προσωρινή αύξηση στη μικροκυκλοφορία, την προσωρινή ανακούφιση του τοπικού μυός και των κοινών πόνων, τους πόνους και την ακαμψία, χαλάρωση των μυών Τους σπασμούς μυών, το δευτερεύοντες πόνο και την ακαμψία που συνδέονται για με την αρθρίτιδα. Αυτή η μηχανή του οργάνου ανακούφισης πόνου λέιζερ είναι βασισμένη στο λέιζερ που η φυσική θεραπεία, χρησιμοποιείται ως βοηθητική θεραπεία για οξύ και τα χρόνια αρρώστια, το νευροπαθή πόνο και τη δυσλειτουργία, τον οξύ και χρόνιο αθλητικό τραυματισμό, το ρευματισμό/τα rheumatis, τις μολυσματικές & μη μολυσματικές ασθένειες κ.λπ. ανάφλεξης και δερμάτων.

Εφαρμογές:

1. Κλινική πόνου, όπως ο μαλακός τραυματισμός ιστού, ο πόνος τακουνιών, το οξύ οσφυικό διάστρεμμα μυών, το scapulohumeral periarthritis, ο δύσκαμπτος λαιμός, ο αγκώνας αντισφαίρισης, αυχενικό spondylosis, η γόνατο-κοινή ασθένεια του ηλικιωμένου ανθρώπου, η rheumatoid αρθρίτιδα, ο νευροπαθής πόνος, η θεραπεία πληγών, η τοπική μόλυνση, η χρόνια φαρυγγίτιδα, κ.λπ.

2. Τα προβλήματα των γυναικών, όπως η πυελική ανάφλεξη, annexitis, dysmenorrhea, ανάφλεξη του κόλπου φαγουρίζουν, mammitis, θεραπεία πληγών, κ.λπ. (σημείωση: το όργανο πόνος-ανακούφισης λέιζερ νοσοκομείων είναι καταλληλότερο για την ιδιωτική θέση).

3. Ασθένεια δερμάτων, όπως η αλλεργικά δερματίτιδα, το thromboangiitis obliterans, 15 το neurodermatitis, έρπης zoster και μετά από τον πόνο έρπη zoster, erysipelas, την εξέλκωση, το έκζεμα, το δερματικό κνησμό, κ.λπ.

4. Δερματολογία, όπως ο πρησμένος, κρύος τραυματισμός, το ζεμάτισμα, η ακμή, alopecia το areata, alopecia, η μεταμόσχευση δερμάτων, κ.λπ.

 

Επιλέγουμε τη δύναμη βασισμένη στα κάτωθι σημεία:

1. Επιλέξτε το λέιζερ υψηλής δύναμης (300~500mW), όπως η πίεση μυών, αθλητικός τραυματισμός, αυχενικό spondylosis, προεξοχή του οσφυικού ενδοσπονδυλικού δίσκου (μόνο ισχύστε για το αρχικό στάδιο), αγκώνας αντισφαίρισης, scapulohumeral periarthritis, rheumatoid κοινός πόνος, μαλακός τραυματισμός ιστού, επίπονο τακούνι

2. Επιλέξτε το μέσο λέιζερ δύναμης (200-400mW), όπως το prosopalgia, πυελική ανάφλεξη, prostatitis (όργανο νοσοκομείων που εφαρμόζεται των περισσότερων, χρήση οργάνων εγχώριας χρήσης επίσης)

3. Επιλέξτε τις χαμηλού επιπέδου ασθένειες δερμάτων λέιζερ (100-250mW), κάποια ευαίσθητη θέση όπως το πρόσωπο, το λαιμό, κ.λπ.

 

Αντενδείξεις:

Αυτό το όργανο δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί στους ασθενείς που πάσχουν από την κακοήθη ασθένεια όγκων, δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί στο μέρος ανθρώπινων σωμάτων του ματιού και του θυροειδή, και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί στην κοιλία και τη lumbosacral θέση των εγκύων γυναικών.

 

 

 

Have any question, Please enter the form below and click the submit button.


*
*
*
5 + 9 = ?
Please enter the answer to the sum & Click Submit to verify your registration.

Related Items

  • Product Categories

  • WhatsApp chat