hunter 4025,metatron 4025 nls

5.0 συσκευή ανάλυσης πεδίου δερμάτων υψηλού ψηφίσματος USB βουλευτή/συσκευή ανάλυσης για την ανίχνευση ασθενειών

Τύπος:Παθολογική ανάλυση εξοπλισμοί
Πίξελ:megapixel 500
χρώμα:Μαύρο

ΝΕΑ ανάλυση/συσκευή ανάλυσης πεδίου δερμάτων υψηλού ψηφίσματος USB 5.0 βουλευτή για την ανίχνευση των ασθενειών

 

 

 

Προδιαγραφή:

 

* Εμφάνιση της Νίκαιας και καινοτόμο σχέδιο
* Φωτιστικό των οδηγήσεων γύρω από το φακό
* Εισαγόμενος φακός με το καλυμμένο στρώμα
* Αισθητήρας υψηλού ψηφίσματος CCD 130 μέγα εικονοκυττάρων
* Ειδικός επεξεργαστής εικόνας DSP, οπτικός σταθεροποιητής εικόνας
* Ενιαίος συλλάβετε το κουμπί και η ψηφιακή μικρή διακοπή συλλαμβάνει.
* Διευθετήσιμη εστίαση για να δώσει τη σαφή εικόνα.
* Αυτόματη άσπρη ρύθμιση ισορροπίας και αντίθεσης, φίλτρο θερμοκρασίας χρώματος
* Συμβατό σύστημα με το φακό ίριδων, φακός τρίχας.
* Παραδώστε τις σαφείς και ακριβείς εικόνες.
* Εύκολος να λειτουργήσει.
* OS: Παράθυρα XP, WIN2000, 2003, Vista, Win7.win 8

Λεπτομέρειες προϊόντων:

Θέση προέλευσης

Κίνα

Εμπορικό σήμα

ssch

Πιστοποίηση

CE

Πρότυπος αριθμός

Ssch-9815U

Μέγιστο ψήφισμα

2560×1920

χαρακτηριστικό γνώρισμα

4 έλεγχος λαμπτήρων των οδηγήσεων LED/2

Εικονοκύτταρα

5.0MP

γλώσσα

Αγγλικά/ισπανικά

λογισμικό

με το υπέρ λογισμικό ανάλυσης

 

 

Αυτό το σύστημα είναι ένα είδος πολυσύνθετου εξοπλισμού με την όμορφη διεπαφή και τις όλος-πλαισιωμένες λειτουργίες χρησιμότητας. Περιλαμβάνει πέντε ενότητες ανάλυσης που είναι διαθέσιμες για να αναλύσουν τις αλλαγές του skinSebum/της χρωστικής ουσίας/του κολλαγόνου/της ελαστικότητας/του πόρου/της ακμής/της υγρασίας ευαισθησίας/της έκθεσης ανάλυσης, στη μεγάλη έκπληξή μας, όλες οι εικόνες δερμάτων μπορούν να μετατραπούν στις τρισδιάστατες εικόνες δερμάτων μέσω της πραγματικής τρισδιάστατης τεχνολογίας μείωσης. Επιπλέον, οι εικόνες μπορούν να αναλυθούν από τις αυθαίρετες γωνίες. Η περιεκτική έκθεση με το άριστο κείμενο και οι εικόνες παρουσιάζουν όλα τα αποτελέσματα της δοκιμής στους πελάτες υπό μορφή ποσοστών. Κατά αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να καταλάβουν τα αποτελέσματα ανάλυσης και τη θέση του πραγματικού δέρματος σαφώς. Επίσης να επιλέξει το αντίστοιχο προϊόν για να πάει με τα αποτελέσματα της δοκιμής επιτρέπεται. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να προαγάγετε τα νέα προϊόντα στο υπόβαθρο.

 

Εισαγωγή:

Το Iriscope είναι εύκολο να λειτουργηθεί. Είναι συνδεμένο άμεσα με τον υπολογιστή και δεν απαιτεί έναν ανεφοδιασμό ηλεκτρικής δύναμης. Η ελαφριές φωτεινότητα και η εστίαση μπορούν να ρυθμιστούν με τη χρησιμοποίηση ανάβουν τη λαβή.
Το πεδίο ίριδων χρησιμοποιεί το λογισμικό του που μπορεί να σώσει τις πληροφορίες πελατών και τις φωτογραφίες καθώς επίσης και τις συστάσεις προϊόντων. Οι εκθέσεις ανάλυσης μπορούν να τυπωθούν και οι φωτογραφίες σώζονται σύμφωνα με την ημερομηνία και το χρόνο που λαμβάνονται.
Αυτή η μηχανή θα βοηθήσει τον πελάτη να ξέρει τη συνθήκη υγιεινής του ειλικρινά, συμπεριλαμβανομένου του προβλήματος που πρέπει να πάρετε στα πρώτα, τώρα και μελλοντικός ο .and το Iridology θα είναι ο σύμβουλος υγείας σας, να σας πει πώς να κρατήσει μακρυά από την ασθένεια και την υπο–υγεία.

 

Γιατί εσείς επιλογή το iriscope μας;

1. Το λογισμικό εύχρηστο, σας βοηθά για να διατάξει. Προηγμένη αυτόματη τεχνολογία ανάλυσης ίριδων για να παρέχει την καλύτερη βοήθεια για τους αρχαρίους για να μάθει.
 
2. Σύστημα ανάλυσης της Iris: διεθνής τεχνολογία, μοναδικές λειτουργίες.

3. Το σύστημα ανάλυσης της Iris είναι ένα ιατρικό εργαλείο που ελέγχει τους όρους σωμάτων και αποτρέπει τις ασθένειες από την εμφάνιση.

4.  Φέραμε στην προηγμένη τεχνολογία ανάλυσης ίριδων από τη Γερμανία για να οδηγήσουν οι άνθρωποι για να ανακαλύψουμε τις πηγές ασθένειας, και να φροντίσουμε η υγεία και το πνεύμα σωμάτων στα anyways.

5.  Το όργανο μπορεί να παρουσιάσει τους όρους σωμάτων των πελατών και να προτείνει στους πελάτες η κατάλληλη υγιεινή διατροφή, και τα σχέδια για να φροντίσει οι οργανισμοί τους.
 
. iriscope η μηχανή 6 μπορεί να εκδώσει το προϊόν σας στο λογισμικό και να σας παρουσιάσει στο reports.help υγιές προϊόν προώθησης.

USB Iriscope

 

Εξαρτήματα:

Μικροτηλέφωνο

 1pc

30X φακός της Iris  

 1pc

Κιβώτιο αργιλίου

 1pc

Προστατευτική κάλυψη φακών 

 1pc

IRIDOLOGY ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

 1pc

Εγχειρίδιο χρηστών 

 1pc

CD (οδηγός και υπέρ λογισμικό ανάλυσης)

 1pc

ΚΛΕΙΔΊ λογισμικού USB 

 1pc

 

Συσκευή ανάλυσης πεδίου δερμάτων

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας:

Ελάχιστη ποσότητα διαταγής

1unit

Λεπτομέρειες συσκευασίας

περίπτωση αλουμινίου

Χρόνος παράδοσης

3 ημέρες μετά από την πλήρη πληρωμή

Όροι πληρωμής

T/T, Δυτική Ένωση, paypal, πιστωτική κάρτα

Δυνατότητα ανεφοδιασμού

5000pcs κάθε μήνας

 

 

Ενισχυτικός υπολογιστής: Οι αφή-υπολογιστές, με εύκαμπτο άνετο με Styli.
Το σύστημα ανάλυσης δερμάτων παρέχει τις ευπροσάρμοστες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της καταγραφής εικόνας δοκιμής, της βιβλιοθήκης εικόνας αναφοράς, της ανάλυσης εξέτασης, της μεθόδου προσοχής, της πρότασης προϊόντων, των στατιστικών διαγνώσεων, της διαφήμισης κ.λπ. εικόνας. Είναι εύχρηστο. Λειτουργεί με τον επαγγελματικό ελεγκτή δερμάτων για να λάβει
στοιχεία δοκιμής δερμάτων. Με τη χρησιμοποίηση της ειδικής ηλεκτρονικής μικροσκόπησης για το δέρμα, οι εικόνες και τα στοιχεία δερμάτων εισάγονται στο PC για την ανάλυση. Με βάση τον όρο δερμάτων και ανάλογα με τους πελάτες, συστήνει τη μέθοδο προσοχής και τα καλλυντικά που είναι κατάλληλα για skin.can του συγκεκριμένου πελάτη παρουσιάζουν εικόνες δερμάτων για την αναφορά σας. Επίσης, μπορεί να παρουσιάσει το σχεδιάγραμμα επιχείρησης, την εισαγωγή προϊόντων & υπηρεσιών και άλλες εικόνες διαφημίσεων. οι σελίδες συστημάτων λογισμικού μπορούν να προσαρμοστούν κατόπην του αιτήματος του πελάτη να διευκολύνει την εταιρική διαφήμιση.

 

Συσκευή ανάλυσης πεδίου δερμάτων

Have any question, Please enter the form below and click the submit button.


*
*
*
0 + 5 = ?
Please enter the answer to the sum & Click Submit to verify your registration.

Related Items

  • Product Categories

  • WhatsApp chat