hunter 4025,metatron 4025 nls

De Lasertherapie van de pijncontrole/Laser het Helen Apparaat om Bloedomloop 50 te bevorderen – 60Hz

De eindmacht van de laseroutput:500mW
De lichte golflengte van de sondeaanwijzing:650nm (6pcs)
Relatieve vochtigheid:≤ 80%.
Elektrovoeding:110V-220V, 50/60Hz
Nettogewicht:5 KG
Garantie:Een jaar
OEM:Ja

Ce Goedgekeurd Laser het Helen Apparaat Geschikt voor Soorten Pijn van Om het even welke Delen van het Lichaam

 

Toepassingen:

1. Pijnkliniek, zoals zachte weefselverwonding, hielpijn, scherpe lumbale spierverstuiking, scapulohumeral periarthritis, stijve hals, tenniselleboog, cervicale spondylosis, knie-gezamenlijke ziekte van oud-mensen, reumatoïde artritis, neuropathische pijn, wond het helen, lokale besmetting, chronisch faryngitis, enz.

2. De Problemen van vrouwen, zoals bekkenontsteking, annexitis, dysmenorrhea, Ontsteking van de vaginajeuk, mammitis, wond het helen, enz. (Nota: het de pijn-Hulp van de het ziekenhuislaser Instrument is geschikter voor privé plaats).

3. Huidziekte, zoals allergische dermatitis, thromboangiitis obliterans, 15 neurodermatitis, Herpes zoster en na herpes zoster pijn, erysipelas, doorgelegen plek, eczema, huidjeuk, enz.

4. De dermatologie, zoals gezwelde, koude verwonding, brandwond, acne, alopeciaareata, alopecia, huidoverplanting, enz.

 

Specificatie
Punt Beschrijving
Modelaantal Ssch-L789
Lasermiddel GaAlAs-halfgeleider
De eindmacht van de laseroutput 500mW
Hoofdzakelijk de golflengte van de Laseroutput 810nm (1PCS)
De lichte golflengte van de sondeaanwijzing 650nm (6PCS)
Omgevingstemperatuur  5º c-40º C
Relatieve vochtigheid ≤ 80%.
Elektrovoeding 110V-220V, 50/60Hz
Netto gewicht  5kg

 

Wij kiezen de macht die op onderstaande punten wordt gebaseerd:

1. Kies hoge machtslaser (300~500mW), zoals spierspanning, sportblessure, cervicale spondylosis, uitsteeksel van lumbale tussenwervelschijf (ben slechts voor eerste fase van toepassing), tenniselleboog, scapulohumeral periarthritis, reumatoïde gezamenlijke pijn, zachte weefselverwonding, pijnlijke hiel

2. Kies middenmachtslaser (200-400mW), zoals prosopalgia, bekkenontsteking, prostatitis (het ziekenhuisinstrument ook toegepast de meesten, het instrumentengebruik van het huisgebruik)

3. Kies ziekten de lage van de laser (100-250mW) Huid, één of andere gevoelige plaats zoals gezicht, hals, enz.

 

Aanwijzingen van Gebruik:
De uitgezonden energie verstrekt tijdelijke verhoging van microcirculatie, tijdelijke hulp van lokale spier en gezamenlijke pijnen, pijnen en stijfheid, ontspanning van spieren; Voor spierkrampen, minder belangrijke pijn en stijfheid verbonden aan artritis. Deze machine van de hulpinstrument van de laserpijn is gebaseerd op laser de fysieke therapie, als hulptherapie voor scherpe en chronische ziekten, neuropathische pijn en dysfunctie, scherpe en chronische sportblessure, Reumatiek/rheumatis, besmettelijke & niet besmettelijke ontsteking en huidziekten enz. wordt gebruikt.

 

Contra-indicaties:

Dit instrument zou niet in patiënten moeten worden gebruikt die aan kwaadaardige tumorsziekte lijden, niet op het menselijke lichaamsdeel van oog en schildklier moeten worden gebruikt, en zou niet op buik en lumbosacral plaats van zwangere vrouwen moeten worden gebruikt.

 

De naverkoopdienst

 

 De dienst en Garantie

 

Shenzhen zhihui zhihui Co., Ltd wordt toegewijd aan innovatief verstrekken, kwaliteitsproducten en de uitstekende klantendienst. Of u een orde plaatst, zoekend technische ondersteuning of hebben enkel een basisvraag, zullen wij reactie op u binnen 24 uren en zullen ernaar streven om u het hoogste niveau van steun te brengen. Tevreden om onze bedrijfdienst te contacteren   

 

 A. garantieperiode

 

Onze garantie omvat het behoud van de defecten van de materiële en productietechnologie binnen één jaar vanaf de datum u onze machine koopt.

 

  B. beperking

 

Als de machine niet wordt gedateerd, zullen wij u niet kunnen verstrekken de dienst. Wij zullen geen verantwoordelijkheid als om het even welke schade dragen die door volgend wordt veroorzaakt:

Schade die door brand, aardbeving, rellen, of om het even welke overmacht wordt veroorzaakt.

Bijkomende schade zoals onderbreking van zaken en verlies van bedrijfsvoordeel met inbegrip van verlies dat door de machine, kosten wordt veroorzaakt te gebruiken die door een andere machines’replacement, installatie en dienst, of eisen van uw klanten worden opgeheven.

 

  C. het verschepen probleem

 

Als u vindt zijn er verkeerd iets terwijl het openen van de verpakking, alstublieft scheepvaartmaatschappij contacteren in eerste keer, moeten allebei van ons met relatieve scheepvaartmaatschappij bespreken om het probleem op te lossen. Tegelijkertijd, zullen wij relatieve hulp voor u doen.

Have any question, Please enter the form below and click the submit button.


*
*
*
2 + 8 = ?
Please enter the answer to the sum & Click Submit to verify your registration.
CATEGORY AND TAGS:

Laser het Helen Apparaat

Related Items

  • Product Categories

  • WhatsApp chat