hunter 4025,metatron 4025 nls

De Machine van de lasertherapie voor Huidziekte/de Problemen van Vrouwen met Drie Types van Machtslaser

De eindmacht van de laseroutput:500mW
Hoofdzakelijk de golflengte van de Laseroutput:810nm (1PCS)
Relatieve vochtigheid:≤ 80%.
Nettogewicht:5 KG
OEM:Ja
verpakkingsmethode:Ingepakt in karton ten eerste, en dan ingepakt met pallet.

De Machine van de lasertherapie voor Huidziekte/de Problemen van Vrouwen met Drie Types van Machtslaser

 

 

 

Eigenschappen 
1. Vrije natuurlijk & drug 
2. Niet-invasief 
3. Hoogst efficiënt 
4. Niet-kant – gevolgen.

 

Het de Hulpinstrument van de laserpijn is een revolutionaire behandelingsoptie die 810nm en 650nm laserlicht combineert om niet alleen snelle pijnhulp van allerlei pijnziekten van rug, schouder, enkel, pols, hals, elleboog of knie, maar ook duurzame pijnhulp van kwalen op lange termijn vaak te verstrekken verantwoordelijk jaren van het lijden. Wat meer, het is is gemakkelijk en geschikt te gebruiken.

 

Specificatie:

 

 

Lasermiddel: GaAIAs-halfgeleider

 

 

De eindmacht van de laseroutput: 500mW

 

De overheersende golflengte van de laseroutput: 810nm (1pcs)

 

De lichte golflengte van de sondeaanwijzing: 650nm (6pcs)

 

Omgevingstemperatuur: 5℃~40℃

 

Relatieve vochtigheid: ≤ 80%.
 

Elektrovoeding: 110V-220V, 50-60Hz

 

Netto gewicht: 5kg

 

 

Aanwijzingen van Gebruik:
De uitgezonden energie verstrekt tijdelijke verhoging van microcirculatie, tijdelijke hulp van lokale spier en gezamenlijke pijnen, pijnen en stijfheid, ontspanning van spieren; Voor spierkrampen, minder belangrijke pijn en stijfheid verbonden aan artritis. Deze machine van de hulpinstrument van de laserpijn is gebaseerd op laser de fysieke therapie, als hulptherapie voor scherpe en chronische ziekten, neuropathische pijn en dysfunctie, scherpe en chronische sportblessure, Reumatiek/rheumatis, besmettelijke & niet besmettelijke ontsteking en huidziekten enz. wordt gebruikt.

Toepassingen:

1. Pijnkliniek, zoals zachte weefselverwonding, hielpijn, scherpe lumbale spierverstuiking, scapulohumeral periarthritis, stijve hals, tenniselleboog, cervicale spondylosis, knie-gezamenlijke ziekte van oud-mensen, reumatoïde artritis, neuropathische pijn, wond het helen, lokale besmetting, chronisch faryngitis, enz.

2. De Problemen van vrouwen, zoals bekkenontsteking, annexitis, dysmenorrhea, Ontsteking van de vaginajeuk, mammitis, wond het helen, enz. (Nota: het de pijn-Hulp van de het ziekenhuislaser Instrument is geschikter voor privé plaats).

3. Huidziekte, zoals allergische dermatitis, thromboangiitis obliterans, 15 neurodermatitis, Herpes zoster en na herpes zoster pijn, erysipelas, doorgelegen plek, eczema, huidjeuk, enz.

4. De dermatologie, zoals gezwelde, koude verwonding, brandwond, acne, alopeciaareata, alopecia, huidoverplanting, enz.

 

Wij kiezen de macht die op onderstaande punten wordt gebaseerd:

1. Kies hoge machtslaser (300~500mW), zoals spierspanning, sportblessure, cervicale spondylosis, uitsteeksel van lumbale tussenwervelschijf (ben slechts voor eerste fase van toepassing), tenniselleboog, scapulohumeral periarthritis, reumatoïde gezamenlijke pijn, zachte weefselverwonding, pijnlijke hiel

2. Kies middenmachtslaser (200-400mW), zoals prosopalgia, bekkenontsteking, prostatitis (het ziekenhuisinstrument ook toegepast de meesten, het instrumentengebruik van het huisgebruik)

3. Kies ziekten de lage van de laser (100-250mW) Huid, één of andere gevoelige plaats zoals gezicht, hals, enz.

 

Contra-indicaties:

Dit instrument zou niet in patiënten moeten worden gebruikt die aan kwaadaardige tumorsziekte lijden, niet op het menselijke lichaamsdeel van oog en schildklier moeten worden gebruikt, en zou niet op buik en lumbosacral plaats van zwangere vrouwen moeten worden gebruikt.

 

 

 

Have any question, Please enter the form below and click the submit button.


*
*
*
5 + 5 = ?
Please enter the answer to the sum & Click Submit to verify your registration.
CATEGORY AND TAGS:

Laser therapie Machine

Related Items

  • Product Categories

  • WhatsApp chat