hunter 4025,metatron 4025 nls

Het Aftasten en de Therapie25d NLS de Analysatormachine van de Lichaamsgezondheid van de Bioresonancegezondheid

OS:Het uitzichtvenster van het venster xp venster 7 Win8
Scheepvaartmaatschappij:DHL UPS TNT Fedex of Cargadoor.
Levertijd:Binnen 3-5 dagen na ontvangen betaling
Betalingstermijnen:T/T paypal het westenunie
Pakket:De uitvoer standaard sterk houten doos of karton
Gewicht:7 KG

Biofeedback Gezondheidsanalysator Metatron Nls 4025 Jager voor Quantumdetector

Snel Detail:

Het instituut van Praktische Psychofysica introduceert nieuwe versie van Rode die Draak“ software van HSS „Metatron“ met de „voor de Oostelijke markten van Azië wordt aangepast.

Terwijl het hebben van alle belangrijkste functies van „Metapathia gr. omvat de Klinische software“ van de software „Rode Draak“ sommige extra eigenschappen:

– Naast Russische, Engelse en Duitse talen steunt de nieuwe software Chinese en Japanse talen.

– Nieuwe sectie – de „Traditionele Chinese Geneeskundevoorbereidingen die“ meer dan 600 etalons bevatten werden toegevoegd aan „Rode Draak“ software.

De Chinese geneeskunde is technologie voor gezondheidshervatten dat zeer in ontwikkeling van wereldgeneeskunde bijdroeg. De belangrijkste distinctieve eigenschap van deze traditionele voorbereidingen die worden gebruikt en duizend jaar geperfectioneerd 
is dat zij van natuurlijke slechts componenten worden gemaakt. Van het standpunt van fysiologie zijn de Traditionele Chinese Geneeskundevoorbereidingen natuurlijker en veiliger en zo nuttiger voor menselijke gezondheden dan chemisch samengestelde drugs van de Westelijke geneeskunde.

Beschrijving:

De onderzoek van het Instituut hebben tot een analoog-vrij onderzoekssysteem geleid, dat toestaat vindend om het even welke voorwaarden in het lichaam door veranderingen in de golfkenmerken van weefsels van het lichaam. De niet-lineaire analysesystemen (NLS) zijn de meest geavanceerde informatietechnologie beschikbaar in deze eeuw en kunnen als de opmerkelijkste en voordelige verwezenlijking van moderne natuurwetenschappen worden beschouwd. Het diagnosemateriaal is gebaseerd op de spectrale analyse van het draaikolkmagnetische veld van om het even welk biologisch voorwerp. Het is vrij uniek en onvergelijkelijk vandaag in de wereld.

Het hardware-software die systeem „METATRON“ bij het Instituut van Praktische Psychofysica wordt ontwikkeld laat een productie van een vooraf ingestelde bioelectrical activiteit van hersenenneuronen toe, met deze activiteit als achtergrond wordt het mogelijk signalen nauwelijks selectief om te vergroten opspoorbaar tegen de statistische schommelingen, en dan om de informatie te isoleren en te decoderen die zij hebben bevat.

Op een bepaalde manier het systeem van „METATRON“ neemt lagers van deze straling enkel waar het voortkomt om het dan te decoderen en te tonen op het computerscherm waar een virtueel model van het orgaan in specifieke kleuren wordt opgesteld.

De computermodellen geven artsen ook een drie afmetingsprojectie van interne organen. De gekleurde die tekens op het beeld worden geplaatst maken het voor de arts gemakkelijker om de plaats van pathologisch proces te bepalen. Het is mogelijk om het proces van desintegratie van deze biologische structuren te beoordelen, en prognose te maken, door de waaier van kleuren van de tekens en hun regeling op het computermodel van het orgaan te vergelijken, die de dynamica van hun verandering over een periode van tijd gebruiken.

om pathologie op een gebied te bepalen is het noodzakelijk om diepere die niveaus van het orgaan te onderzoeken op het scherm door de computer wordt geproduceerd tot de pathologiebakermat wordt gelokaliseerd.

De onderzoek van het Instituut slaagden in het produceren van dit meest efficiënte materiaal dat aan de frequentie van de hoofdimpulsen zonder menselijke interventie, evenals, het ontdekken en het verbeteren tekorten en pathologie in organen en lichaamscel op zijn kan automatisch stemmen. Dit wordt door combinatie verschillende specifiek gemoduleerde magnetische die schommelingen bereikt op een matrijs worden geregistreerd. Het fundamentele concept in de ontwikkeling van dit materiaal was de hypothese dat het menselijke lichaam een elektromagnetisch informatiekader heeft dat aan externe straling kan antwoorden.

 

Pakket 

De uitvoer standaard sterk houten doos of karton

Betalingstermijnen

T/T paypal het westenunie

levertijd

Binnen 3-5 dagen na ontvangen betaling

Scheepvaartmaatschappij

DHL UPS TNT Fedex of Cargadoor.

Ladingshaven 

Shen zhen China

OS

 Het uitzichtvenster van het venster xp venster 7 Win8

 

Eigenschapvoordelen:

1. Jager 4025 is automatischer.
2. De jager zal u een vergelijking na u geven die de analyse en de therapie maken.
3. De jager zal u het verdere onderzoek om diepe reden geven.
4. De jager zal u de aanbeveling over de behandeling voor proefpersoon geven.
5. De jager kan u geven hoger in nauwkeurigheid.
6. De jager is professioneler en slim.
7. De jager kan uw volledig lichaam volgens het systeem van mens testen, dat u sparen tijd kan helpen om punt te kiezen.
8. De jager kan de hoogste test doen.
9. De software van Jager is geschikter om te gebruiken, wanneer u de muis naar het pictogram verplaatst, het zal geven u een beschrijving van de functie van de knoop.
10. De arts kan nauwkeurigere bakermat toevoegen in het testen.
11. Er is een „slimme filter“ functie, kan het de punten overgaan die ongeschikt voor de proefpersoon, zijn en de punten verlaten die voor de proefpersoon geschikt zijn. 

 

Hoofdmachine

1 PC

Hoofdtelefoonsensor

1 PC

Blauwe USB-kabel

1 PC

Hoog – kwaliteits Zwarte verbindende Kabel

2 PC

Testende Kop

1 PC

USB doogle voor software

1 PC

DVD-software

1 PC

Aluminiumdoos

1 PC

 

 

Concurrentievoordeel:

Wij zijn fabrikant metatron 4025 nls
2015 recentste producten
Nauwkeurigheidstarief van zelfs 95%
de garantie van 2 jaar (één die jaar op de verhoging van origineel wordt gebaseerd)
De zwangere vrouwen, de kinderen en de bejaarden kunnen zonder enige bijwerkingen gebruiken
Ruwe aluminium verpakking met schok op hoge temperatuur.

 

De naverkoopdienst

  De dienst en Garantie

       De Technologieco. van Shenzhenzhihui zhihui, Ltd wordt toegewijd aan innovatief verstrekken, kwaliteitsproducten en de uitstekende klantendienst. Of

u plaatst een orde, zoekend technische ondersteuning of hebben enkel een basisvraag, zullen wij reactie op u binnen 24 uren

en ernaar streven om u het hoogste niveau van steun te brengen. Tevreden om onze bedrijfdienst te contacteren   

A. garantieperiode

Onze garantie omvat het behoud van de defecten van de materiële en productietechnologie binnen 2 jaar

de datum u koopt onze machine.

  B. beperking

Als de machine niet wordt gedateerd, zullen wij u niet kunnen verstrekken de dienst.

Wij zullen geen verantwoordelijkheid als om het even welke die schade dragen door volgend wordt veroorzaakt:

    Schade door brand, aardbeving, rellen, of om het even welke overmacht wordt veroorzaakt die.

    Bijkomende schade zoals onderbreking van zaken en verlies van bedrijfsvoordeel met inbegrip van verlies veroorzaakt door te gebruiken

machine, kosten door de vervanging, de installatie en de dienst, of de eisen van een andere machines van uw klanten worden opgeheven die.

   C. het verschepen probleem

Als u vindt zijn er verkeerd iets terwijl het openen van de verpakking, alstublieft scheepvaartmaatschappij contacteren in eerste keer, moeten allebei van ons

bespreek met relatieve scheepvaartmaatschappij om het probleem op te lossen. Tegelijkertijd, zullen wij relatieve hulp voor u doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Have any question, Please enter the form below and click the submit button.


*
*
*
4 + 9 = ?
Please enter the answer to the sum & Click Submit to verify your registration.
CATEGORY AND TAGS:

Metatron NLS

Related Items

  • Product Categories

  • WhatsApp chat