hunter 4025,metatron 4025 nls

Menselijk Lichaamsziekte die 3D NLS-Gezondheid Anlayzer met BehandelingsComputersysteem ontdekt

Menselijk Lichaamsziekte die 3D NLS-Gezondheid Anlayzer met BehandelingsComputersysteem ontdekt Menselijk Lichaamsziekte die 3D NLS-Gezondheid Anlayzer met BehandelingsComputersysteem ontdekt

Catetificate:3D NLS-Gezondheidsanalysator
Taal:Engels, Spaans, Japans, Italiaans, Bulgaars, Pools, Rusland, het Duits, Tsjech,
Nauwkeurigheid:90%
0S:Wndow xp, vensteruitzicht, venster 7, win8
Garantie:Een
Service:OEM
Functie:Het ontdekken van lichaamsgezondheid, therapiebehandeling
Kleur:Splinter

Ziekte die 3D NLS-de BehandelingsComputersysteem ontdekt van Gezondheidsanlayzer 

Snel Detail:
1, systeem diacom-NLS
2, OEM/ODM: Toegelaten
3, 3D-NLS zijn een soort Pathomorphology, de Microbiologie, Biochemie, Immunologie, Phamacology, Organpreparation, Nutraceuticals en analyse, systeem van klinisch medisch gegevensbestand.

Beschrijving:
3d nls niet lineaire kenmerkende systeem aan lichte golven, sonar, door het trommelvlies in de menselijke hersenen, gebruik van quantumresonantietechnieken om de specifieke organen van het lichaamsweefsel van de waterstofkernenergie te sonderen, de resonantie van elektromagnetische golven en dan aan de computer terug te koppelen, die met fijn reusachtig gegevensbestand wordt vergeleken, dus vondst de opsporingsorganen huidig, voorbij, en de volgende 3 ~5 jaren, werd het gegevensbestand van de gezondheidsstatus opgezet door beroemde wetenschapper van de vroegere Sovjetunie en de Verenigde Staten die
besteed 35 jaar, het besteden tientallen van miljarden nationale onderzoeksfondsen, een inzameling van verschillend geslacht, verschillende leeftijden, verschillende rassen, verschillende ziekten, verschillende klinische gegevens.

Toepassingen:
Dit instrument is een ideaal bevorderingshulpmiddel voor schoonheidssalon, KUUROORDclub, klinieken, het centrum van het gezondheidsonderzoek, natuurlijke voeding/voedingssuppliment/de winkel van gezondheidszorgproducten, het directe verkopen, massagecentrum, enz. De exploitant kan voorschrift uitschrijven dat bij het testen van rapporten wordt gebaseerd. Het is ook geschikt voor familiegebruik.

Specificaties:
1. Machtssourcevoltage 9-12v 500mA
2. Het atcurrent voltage van intensityoftheinductie fieldglasses 100-400 MH van 5v
3. Het opstarten timeand stelde de buffer terug 5 seconden
4. SyncSpeed 8 MB/sec
5. Frequentie van intern oscillatorgebied 5.45-5.51GHz
6. Licht-interferentieweerstand 4.17 W/m
7. Electromagneticnoiseimmuniteit in fieldscentimeter 1012mkVt/sm

Eigenschapvoordeel:

Hoofdfunctie:

1) de functie van de lichaamsopsporing: Opspoorbaar systemisch 12 groot systeem, 256 punten van zang-fuorganen, klieren, cel… , brengen 4352 soorten ziekte vooruitlopend verslag uit, verzekert geheel lichaam 120000 lijst nauwkeurige opsporing. De gebruikers kunnen hun huidig en afgelopen organen, en toekomstige 3 tot 5 jaar van gezondheid en organisatie de tendens van de celvitaliteit zien.

2) functie de van de punt (goederen) analyse: Kan analysevoedsel, gezondheidsproducten… Het artikel zoals of aan mens de organen het effect of de schade, hebben om het levensstaat van het bemiddelingssaldo uit te voeren.

3) de functie van de reparatiebehandeling: Met de restauratie van het energiespectrum en reparatie is de functie, aan de vroege stadia van de ziekte of geen gevormd stadium geweest, vooral want de reparatie van de pijnvlek de zeer goede helper heeft
curatief effect.

Concurrentievoordeel:
1.Biggeste fabrikant in China
2.Original software
3.Free de software bijgewerkte dienst
4.In voorraadlevering
5.Short levertijd laag aan één dag
6.2 jaargarantie
7.100% kwaliteit guarante vóór verzending uit

8.Nice de naverkoopdienst

Toebehoren:

3D-NLS het Apparaat van de Gezondheidsanalysator  1
Hoofdtelefoon 1
USB-Dongle 1
Fysieke maatregelenkop 1
USB-lijn 1
Koffer 3
Sleutel van geval 2
Munual 1
CD 1

Karakters van 3D NLS-Gezondheidsanalysator 
1) 3D NLS-Gezondheidsanalysator is geen invasieve opsporing, zal de test geen ongemak hebben. Raakt de niet-voltage elektrostimulatie, niet de huid, niet spelreagens. Geen om het even welke gevaarlijke stralingsschade, niet om een sweater op te stijgen,
Niet behoefte die wachttijd-niet, niet om het even welke bijwerkingen vast.
2) Vergt slechts 30 minuten om het lichaam van 16 soorten 3D simulatiect aftasten voltooid te zijn ontdekken voor snelle analyse en evaluatie van gezondheidsstatus.
3) Kan met 12 systemen van de de veranderingen toen vergelijking van het menselijk lichaamsweefsel de aftastenwaaier tot Si meer worden ontdekt 300.
4) Duidelijke begrijpende menselijke daarna 3 ~ 5 jaar van gezondheidsrisicoberekening, van hem een aanval van kans vermindert om het effect van preventie te bereiken zijn beter dan behandeling.
5) De unieke fusie van de wereld van de spectrale analyse van de resonantie quantumresonantie. Akoestische resonantieanalyse.
6) Van de test beïnvloeden de verschillende voedsel/gezondheidszorg producten de omstandigheden van het lichaam.

Bericht voor 3D NLS-Gezondheidsanalysator

1. volgens de juiste stappen/onderaan de machine te verschijnen

2.Should om te eten niet, wijn en koffie te drinken, gezondheidsproducten te roken niet eten en om geneeskunde te proberen niet te nemen twee tot drie uren alvorens te testen.

3.Remove de de metaalartikelen en communicatieapparatuur op het lichaam alvorens te testen; of de dekking van het gebruiksweefsel de metaaldingen zo om de huid te houden raakt niet de metaaldingen tijdens test.

4.Relax het gevoel, regelmatige ademhaling niet spreken en houden tijdens het testen. niet met de benen over elkaar zit.

5.Women die Menstrual periode of zwanger en kinderen zijn die onder 10 jaar oud zijn voorgesteld niet te testen.

6.The de lijn voor de oortelefoon zou in de linkerzijde strak moeten plaatsen, en de oortelefoon zetten.

7.If testor die het orgaan removaled of iets metaal in het lichaam plaatste zou, eerst moeten vertellen.

8.Avoid het directe licht wanneer test

Have any question, Please enter the form below and click the submit button.


*
*
*
5 + 4 = ?
Please enter the answer to the sum & Click Submit to verify your registration.
CATEGORY AND TAGS:

3D NLS-Gezondheidsanalysator

Related Items

  • Product Categories

  • WhatsApp chat