hunter 4025,metatron 4025 nls

Van het de Huidwerkingsgebied van AskBuy1.3m Pixel de Draagbare Digitale USB-PC van de de Analysatormachine Hoge Nauwkeurigheid

Type:Pathologische analyse apparatuur
Pixels:megapixel 500
kleur:Black

AskBuy1.3M het Werkingsgebied van de Pixel Draagbare Digitale Huid USB-PC/van het Huidwerkingsgebied Analysator/huidanalysator

 

 

Specificatie:

 

* De verschijning van Nice en innovatief ontwerp
* LEIDENE illuminator rond lens
* Ingevoerde lens met geplateerde laag
* Sensor van de 130 de Megapixel hoge resolutie CCD
* Speciale DSP-beeldbewerker, Optische Beeldstabilisator
* Kies vangstknoop uit en de digitale pauze vangt.
* Regelbare nadruk om duidelijk beeld te geven.
* Auto witte saldo en contrastaanpassing, de Filter van de Kleurentemperatuur
* Compatibel systeem met irislens, haarlens.
* Lever duidelijke en nauwkeurige beelden.
* Gemakkelijk te werken.
* OS: Windows XP, WIN2000, 2003, Uitzicht, Win7.win 8

 

Productdetails:

Plaats van Oorsprong

China

Merknaam

ssch

Certificatie

Ce

Modelaantal

Ssch-9815U

Maximumresolutie

2560×1920

eigenschap

4 LED/2-LEIDENE lampencontrole

Pixel

5.0MP

taal

Het Engels/het Spaans

software

met proanalysesoftware

 

 

 

Inleiding:

Iriscope is gemakkelijk te werken. Het is direct gestopt in de computer en vereist geen elektrovoeding. De lichte helderheid en de nadruk kunnen worden aangepast door te gebruiken inschakelen het handvat.
Het iriswerkingsgebied gebruikt zijn eigen software die cliëntinformatie en foto’s evenals productaanbevelingen kan bewaren. De analyserapporten kunnen worden gedrukt en de foto’s worden bewaard volgens de gevergde datum en de tijd.
Deze machine zal de cliënt helpen zijn gezondheidsvoorschrift eerlijk gezegd, met inbegrip van het probleem kennen dat u hebt in de eerstgenoemden krijgen, nu en toekomstige .and zal Iridology uw gezondheidsadviseur, u vertellen hoe te van de ziekte en de sub-gezondheid weg te blijven zijn.

 

Waarom u keus onze iriscope?

1. Makkelijk te gebruiken de software, helpt u te bevelen. De geavanceerde autotechnologie van de irisanalyse om de beste hulp voor beginners te verstrekken om te leren.
 
2. Het systeem van de irisanalyse: internationale technologie, unieke functies.

3. Het systeem van de irisanalyse is een geneeskrachtig hulpmiddel dat de lichaamsvoorwaarden controleert en ziekten verhindert voor te komen.

4.  Wij brachten in de geavanceerde technologie van de irisanalyse van Duitsland om mensen ertoe te brengen om bronnen van ziekte te ontdekken, en te geven de de lichaamsgezondheid en geest in anyways.

5.  Het instrument kan de lichaamsvoorwaarden van klanten en klanten voorstellen de geschikte natuurlijke voeding, en de plannen tonen om te geven hun organismen.
 
. iriscope machine 6 kan uw product in de software uitgeven en op reports.help u tonen bevorderings gezond product.

USB Iriscope

 

Toebehoren:

Zaktelefoon

 1pc

30X irislens  

 1pc

Aluminiumdoos

 1pc

Lens beschermende dekking 

 1pc

IRIDOLOGY GRAFIEK

 1pc

Gebruikershandleiding 

 1pc

CD (Bestuurder en Proanalysesoftware)

 1pc

De SLEUTEL van softwareusb 

 1pc

 

Ondersteunende computer: De aanraking-computers, met flexibele comfortabel met de Naalden.
Het Systeem van de huidanalyse verstrekt veelzijdige functies, met inbegrip van de opname van het testbeeld, de bibliotheek van het verwijzingsbeeld, onderzoeksanalyse, zorgmethode, productsuggestie, diagnosestatistieken, beeldreclame enz. Het is makkelijk te gebruiken. Het werkt met professioneel huidmeetapparaat om te verkrijgen
de gegevens van de huidtest. Door de speciale elektronische microscopie voor huid te gebruiken, worden de beelden en de huidgegevens ingevoerd in PC voor analyse. Gebaseerd op de huidvoorwaarde en afhankelijk van klanten, adviseert het zorgmethode en de schoonheidsmiddelen die voor skin.can geschikt zijn van de specifieke klant tonen huidbeelden voor uw verwijzing. Ook, kan het bedrijfprofiel, product & de dienstinleiding en andere reclamebeelden voorstellen. de softwaresysteempagina’s kunnen op het verzoek van de klant worden aangepast om de collectieve reclame te vergemakkelijken.

De Analysator van het huidwerkingsgebied

Betaling & het Verschepen Termijnen:

Minimumordehoeveelheid

1unit

Verpakkingsdetails

aluminiumgeval

Levertijd

3 dagen na volledige betaling

Betalingstermijnen

T/T, de paypal Western Union, creditcard

Leveringscapaciteit

5000pcs elke maand

 

 

 

 

 

Dit systeem is een soort multifunctioneel materiaal met mooie interface en alle-opgeruimde nutsfuncties. Het bestaat uit vijf analysemodules die beschikbaar zijn om de veranderingen te analyseren van skinSebum/Pigment/Collageen/Elasticiteit/porie/Acne/Gevoeligheidsvochtigheid/Analyserapport, in onze grote verrassing, kunnen alle huidbeelden in 3D huidbeelden door echte 3D verminderingstechnologie worden omgezet. Bovendien kunnen de beelden vanuit willekeurige invalshoeken worden geanalyseerd. Het uitvoerige verslag met uitstekende teksten en de beelden stellen alle testresultaten aan cliënten in de vorm van percentages voor. Op deze wijze, kunnen de cliënten de analyseresultaten en de status van echte huid duidelijk begrijpen. Ook overeenkomstig product wordt verkiezen om met de testresultaten te gaan toegestaan. Ondertussen, kunt u de nieuwe producten op achtergrond bevorderen.

 

De Analysator van het huidwerkingsgebied

 

 

Have any question, Please enter the form below and click the submit button.


*
*
*
5 + 9 = ?
Please enter the answer to the sum & Click Submit to verify your registration.

Related Items

  • Product Categories

  • WhatsApp chat